Meso T8+

 

De Meso-T8+ combineert drie innovatieve technieken met elkaar. Zowel voor het gelaat als voor het Lichaam: Meso-therapie , cryo theraphie en fototherapie.

Deze 3 technologieën, ontwikkeld door HbW Technologie, zijn niet-invasief en niet traumatisch voor de huid en er is geen sprake van hitte die de huid belast.

 • De Mesotransduction technologie in de Meso-T8+ laat toe om pijnloos actieve ingrediënten door te laten dringen tot in het hart van de dermis, zodat ze daar hun effect volledig kunnen ontplooien voor doel gerichte resultaten.
  Voor elk huidprobleem is een mesotransduction programma in combinatie met hoogtechnologische serums ontwikkeld die de meest voorkomende huidproblemen van het gelaat en lichaam volledig aanpakken.
 • Cryotherapie het instant effect van extreem droge kou op de huid zorgt ervoor dat de huid zich samentrekt waarna direct zuurstofrijker bloed met extra voedingsstoffen terug stroomt waardoor de cellen de aanmaak van collageen en elastine weer gemakkelijker kunnen aanmaken. In tegenstelling tot medische cryo zal de HbW Cryo technologie geen cellulaire stress aan de cellen bezorgen.
  Het voordeel: geen verbranding en geen stress voor de huid, maar wel resultaat door gebruik te maken van een safe technologie.
 • Fototherapie, die rode, gele en blauwe lichtfotons absobeert en uitstraalt, dankzij zijn LED behandelingskop. Deze stralingen veroorzaken een biologische verandering in de cel, volgend op een natuurlijke chemische reactie op fotostimulatie en creëert zo een collageen producerende stimulatie. De LED van HbW is bij veel huidproblemen in te zetten.

Deze drie Technologieën helpen verschillende huidproblemen te corrigeren zoals anti-ageing, huidverslappingen, hydratatie, pigmentatie, acne, stria, cellulite, verminderen van roodheden, hydratatie boost enz…..

Dit door de technolochie en de combinatie van Posi+ive ageing cosmetics en de Meso-T8+, kunnen de moleculen van onze serums doordringen in de verschillende huidlagen van de huid. Tot in de kern van de dermis.

De Meso-T8+,

 • is uitgerust met een gebruiksvriendelijke touchscreen interface.
 • Eenvoudig te upgraden. Zo kunt u makkelijk meegaan met de nieuwste technologieën van morgen
 • Technologie en het design 100% geproduceerd in Frankrijk.
 • Een wetenschappelijk studie met bewezen resultaat van de Meso-T8+ en de meso cosmetics.
 • Ontwikkeld in samenwerking met biochemische partners die gespecialiseerd zijn in biotechnologie.
 • “New generation”op het gebied van apparatuur.
 • Safe en wetenschappelijk bewezen resultaten