Herborist Lease - omdat elke project maatwerk is!

Met behulp van Herborist Lease kunt u als ondernemer beschikken over cosmetische apparatuur welke nodig zijn voor een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering zonder dat dit ten koste gaat van uw liquiditeit en waarbij u profiteert van vele (fiscale) voordelen. Één van de belangrijkste uitgangspunten van Herborist Lease is de afstemming op de specifieke situatie van uw organisatie. Wij denken met u mee en geven u deskundig advies, zodat u uiteindelijk verzekerd bent van de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst.

Herborist Lease: uw zekerheid!

U kunt bij ons nieuwe cosmetische apparatuur leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs (exclusief BTW). Herborist Lease kent gedurende de looptijd een vaste afschrijving en vaste maandelijkse lease-termijnen. U weet vooraf dus precies waar u aan toe bent. Kiest u voor Herborist Lease, dan kiest u voor zekerheid.

De flexibiliteit van Herborist Lease

Herborist Lease biedt u bij leasing van onze apparatuur de mogelijkheid om de restwaarde in de overeenkomst te betrekken. Hierdoor kunnen wij u een lagere maandelijkse leasetermijn aanbieden. Een eventuele aanbetaling behoort ook tot de mogelijkheden om u leasetermijn te verlagen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Het gemak van Herborist Lease

Bij Herborist Lease is er sprake van een drie partijenovereenkomst tussen u als 'lessee', de leverancier, Herborist Cosmetics en de leasemaatschappij als 'lessor'. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Onze samenwerkende financiële partner, Leenattent verzorgt voor u de gehele financiële afhandeling. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde bescheiden aanleveren. Als de overeenkomst ingaat zorgt de leasemaatschappij voor een rechtstreekse betaling aan Herborist Cosmetics. Kiest u voor Herborist Lease, dan kiest u voor gemak.

Fiscale voordelen

Gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst bent u economisch eigenaar van de apparatuur. Bij de laatste maandbetaling incl. evt. slottermijn wordt u juridisch eigenaar. U kunt maximaal de aanschafwaarde exclusief BTW leasen. Als ondernemer en eigenaar van onze cosmetische apparatuur kunt u de gefactureerde BTW terugvorderen. Tevens kunt u profiteren van rente en afschrijvingskosten welke voor u fiscaal aftrekbaar zijn. Bent u startende ondernemer dan kunt u ook gebruik maken van de regeling: ’startersaftrek’, waarbij het mogelijk is om willekeurig af te schrijven.

 De voordelen van Herborist Lease:

  • Investeren zonder liquiditeitsverlies;
  • 100% leasing van onze cosmetische apparatuur;
  • Recht op terugvordering van de BTW;
  • Fiscaal voordeel: rente- en investeringsaftrek;
  • U bent direct economisch eigenaar;
  • Looptijd tot maximaal 60 maanden;
  • Laag leasetermijn mogelijk door slottermijn of aanbetaling.

U heeft interesse in Herborist Lease?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen u graag alle voordelen van Financial Lease uit. Bel direct onze financiële adviseurs van Leenattent op telefoonnummer 023 539 5926 of ga naar onderstaande button en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

Financial Lease Informatie

De Meso T8 kan ook in België gelease worden. Neem vrijblijvend contact met ons op.